"Het is een soort fietslamp maar die dan jouw bewegende benen schijnt waardoor jij beter te zien bent en ook nog van alle kanten en door Biomotion ben je ook nog eens als mens te herkennen." “𝐌𝐀𝐍𝐃!!!” 🤬

Dankjewel Luci, maar het is natuurlijk wel waar, door kritisch naar jezelf te kijken, ontdek je wat nou de kern van je verhaal is.

Tja, het was echt een flinke speurtocht, en we hebben vaak dubbel gelegen van het lachen om onze eigen uitleg. Maar toen kwam Born05 | part of ACE in beeld. Die gasten hebben ons compleet binnenstebuiten gekeerd, en elke vraag die ze stelden, zorgde weer voor een “aha-momentje” (of een diepe zucht).

Het resultaat?
Een complete rebranding die niet alleen professioneel oogt, maar ook perfect weergeeft waar Ziemi voor staat: verkeersveiligheid door innovatie, het is tijd voor échte verlichting! 💡

Onze nieuwe website, branding, en communicatie knallen van het scherm en vertellen ons verhaal nu eindelijk zoals het hoort. We staan in de startblokken om Nederland te laten zien wat we in huis hebben en hoe wij het verschil maken.

Het mooie is, dit voelt écht als een nieuw hoofdstuk voor Ziemi, en we zijn super benieuwd wat de komende maanden ons gaan brengen. Dus, een groot DANKWOORD naar iedereen die ons heeft geholpen tot hier.

Dit is pas het begin, dus zorg dat je gezien wordt! 💡🚴‍♂️